Hypothyreosis – meg Fog állni, Hogy A fogyás?

HypothyreosisA legtöbben már hallottak a hypothyreosis, de fogalmam sincs, mi az. Hasonlóképpen, tudjuk, hogy egy pajzsmirigy de nem tudom, hogy ez mit is jelent. A pajzsmirigy egy belső elválasztású mirigy található a nyakát. Ez az egyik legnagyobb belső elválasztású mirigyek a szervezetben, hormonokat termel, amelyek szabályozzák az arány az anyagcserét, valamint befolyásolja a növekedés mértéke a funkció a sok közül, a test más rendszerekkel. Hypothyreosis, az a tagállam, amelyben a pajzsmirigy nem termel elegendő pajzsmirigy hormon. Ez gyakran vezet súlygyarapodás, nehéz a fogyás.

Bár ez úgy hangzik, mint egy ürügy, emberek hypothyreosis van egy igazi mirigy probléma, hogy az útjába álljak őket a fogyás. Az emberek gyakran roll a szemük, amikor a túlsúlyos emberek állam, hogy van egy “betegség”, de ez lehet, hogy igaz.

Háromféle hypothyreosis:

Elsődleges, másodlagos, harmadlagos. Ők nevezték el, hogy hány lépésre vannak befolyásolja a pajzsmirigy közvetlenül.

Primer hypothyreosis eredmények a Hashimoto thyreoiditis (egy autoimmun betegség, amelynek során a T-sejtek megtámadják a pajzsmirigy sejtek) vagy radiojód kezelés a hyperthyreosis.

Másodlagos hypothyreosis akkor fordul elő, ha az agyalapi mirigy nem termel elegendő pajzsmirigy-stimuláló hormon, vagy TSH, hogy rábírja a pajzsmirigy hogy elég hormonok. Ez általában egy eredmény, kár, hogy az agyalapi mirigy által sugárzás, műtét, vagy daganat.

Felsőfokú hypothyreosis, is ismert, mint a hipotalamusz-hipofízis-tengely hypothyreosis, az eredményeket, amikor a hipotalamusz nem termel elég thyrotropin-releasing hormon (TRH), amely stimulálja az agyalapi mirigy termel thyrotropin (TSH).

Nem számít, milyen van, vagy mi az ok, a tény, a kérdés az az anyagcserét befolyásolja. Anélkül, hogy a megfelelő mennyiségű hormon befolyásolja az anyagcserét, a szervezet keményebben dolgozik, annak érdekében, hogy lefogy.

Is, hypothyreosis gyakran befolyásolja a agyi kémia. A hipotalamusz az agy hozza létre az érzést, tudod, mint az “éhség” a felszabadító neuropeptide Y az az érzésem, hogy jóllaktak, amely megteremti a felszabadított szerotonin. Ha önnél pajzsmirigy-probléma, az anyagcsere lelassul, s egy félreértés az agyad. Mi a hipotalamusz úgy ítéli meg, megfelelő bevitt étel lehet, hogy túl sok az anyagcsere, ami súlygyarapodás.

Ott is a hatása a stressz. Ha hypothyreosis, a test, a stressz, ami csökkenti a kibocsátás a szerotonin. Ezért, ha egy késleltetett érzés, a jóllakottság, egyél többet, ami súlygyarapodás.

Bár nem lehet azt mondani, hogy a hypothyreosis megáll a fogyás, minden bizonnyal befolyásolja a képességét, hogy lefogy.

gyakorlat2Mindenekelőtt szükség van a megfelelő kezelésnek ez a betegség. Van néhány gyógyszer áll rendelkezésre, az orvos meg tudja mutatni a helyes irányt, ami azt illeti. Második, próbálj meg enni egy magas fehérje, alacsony cukor, kevés finomított szénhidrát diéta. Harmadik, figyelemmel kíséri a vérnyomás, koleszterin szint, a vér glükóz szintje, valamint pajzsmirigy szinten. Tudván, hogy ez a fajta információt a test létfontosságú, hogy a fogyás, valamint a nyomon követés a hypothyreosis. Végül, persze, gyakorlása. Nem kell, menj ki futni tíz mérföldre minden nap, de valamilyen aerob testmozgás a hét öt napján egy jó ötlet. Végül is, az emberek nem azt jelentette, hogy ül a szék minden nap.

Mindannyian hallottuk már túlsúlyos emberek azt állítják, hogy nekik van egy mirigy probléma, de a tény, a kérdés az, hogy ez valóban az ügy. Több ezer ember az egész világon szenvednek, hypothyreosis, nem a saját hibájából. Bár súlyosan befolyásolhatja azt a képességét, hogy lefogy, nem tiltja a fogyás. Kétségtelen, hogy nagyon könnyű azt mondani, hát igen, használd a feltétel, mint az a kifogás, hogy nem is próbálja meg, hogy vegye le néhány kilót, de meg kell duplázni az erőfeszítéseket, hogy lefogy, ha diagnosztizálták ezt a betegséget.

Ha élni akarsz egy hosszabb, egészségesebb élet, elengedhetetlen, hogy hozza a súlyát ellenőrzés alatt. Elhízott emberek kétségtelenül az életüket gyötörték, szív problémák, valamint sok más kérdés, hogy általában vezetni egy korai halál. Ha szeretnénk elkerülni, hogy a sors alapvető fontosságú, hogy a szükséges lépéseket ma csinálni valamit ezzel az egészségügyi probléma. Egy orvos, dietetikus, kutatni. Csak lehet, hogy mentse az életét. Hypothyreosis nem kell, hogy egy bénító betegség.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*