Mi az Atkins Diéta?

Az Atkins diéta, hivatalosan ismert, mint a Atkins Táplálkozási Megközelítés, az egyik legnépszerűbb diéta, a tervek az elmúlt években használják az emberek, akik fogyni szeretnének. Ez a diéta terv által kifejlesztett Dr. Robert Atkins, aki több könyvet is írt a témában, kezdve az 1972 Dr. Atkins Étrend Forradalom.

Az Atkins diéta alapvetően egy alacsony szénhidrát diéta.

Atkins Diéta

Az elmélet mögött ez a diéta az, hogy az evés nagy mennyiségű finomított szénhidrátok, nem kövér, az elsődleges oka az elhízás, így azáltal, hogy korlátozza a források ezek a finomított szénhidrátok, hogy az egyén képes lesz irányítani a tömeg. Minimálisra csökkenti a szénhidrátok a szervezetben, az egyes anyagcsere kénytelen lesz alávetni folyamat néven ismert ketózis, ahol a tárolt zsírt használni, mint a test fő forrása az üzemanyag helyett szénhidrátot. Ez a folyamat burns több testzsír, ami a fogyás.

Négy fázis, hogy az Atkins diéta, nevezetesen indukciós, folyamatos fogyás, pre-karbantartás, karbantartás. Az indukciós fázisban kerül sor az első 2 hétben, amikor egy egyéni határértékek a szénhidrát bevitelt, hogy csak 20 gramm egy nap, ami arra kényszeríti a testet, hogy alávetni ketózis gyorsan, ami a legtöbb jelentős mennyiségű fogyás. Ezt követi a folyamatos fogyás fázis, ahol szabad növelni a szénhidrát bevitel, amíg a súly belül 4.5 kg (10 kg) a kívánt súlyt.

A következő fázis a pre-fenntartó fázisban, ahol egy teszt, amely ételeket lehet enni anélkül, hogy egyre kilókat. Végül, az egyén belép az életben fenntartó fázisban, amikor az egyik folytathatja eszik a jó szénhidrát döntéseket annak érdekében, hogy fenntartsák a kívánt súlyt. http://fogyokuramesek.info

Az Atkins diéta volt a méltányos részesedését a vita.

Aggályok merültek fel kapcsolatban a biztonságosság a diéta terv, amely főként a bevitt nagy mennyiségű fehérje. Számos tanulmány is ezt a diétát volna az elmúlt években számos kutatás mutat pozitív eredmények. Egy, a közelmúltban is történt az Egyesült Királyság 2008 júliusában, amely mint 4 különböző fogyókúrás programok, beleértve az Atkins diéta. A tanulmány kimutatta, hogy ezek a programok képesek voltak előállítani jelentős csökkenése a tömeg, illetve az egyes lipid komponensek, amelyek kapcsolatban vannak a betegség.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*